1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Projekti i USAID-it për zgjerim të bizneseve të vogla dhe të mesme

pdfShtypEmail

fotografija_61Në vazhdën e projektit të USAID-it për përkrahjen e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, një përkrahje e tillë iu dha edhe Faton Ismailit, nga v.b. Sellarcë e Epërme, veprimtaria e të cilit është grafikë – dizajn. Përkrahja nga ana e USAID-it ishte në natyrën e mjeteve themelore, me anë të të cilave, sipas Faton Ismailit, do zgjerohet biznesi, do rritet efektiviteti dhe efikasiteti në punë, për rrjedhojë do dyfishohet edhe fitimi. Si rezultat i kësaj, parashihet edhe mundësia e punësimeve shtesë.

Si kundërshpërblim, nga ana e USAID-it u kërkua që Faton Ismaili të mbajë trajnim pesë ditor, pjesa teorike e të cilave u mbajt në hapësirat e komunës së Bogovinës në v.b. Kamjan, gjegjësisht në zyrat e Biznes Inkubatorit dhe Sallës së Këshillit, ndërsa pjesa praktike do mbahet në punëtorinë e Faton Ismailit, në v.b. Sellarcë e Epërme.

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875665