1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Emërohet ushtrues detyre për Drejtor në sh.f . “Sami Frashëri”-Pirok

pdfShtypEmail

   DSCN6749DSCN6753DSCN6755DSCN6754

Pas mbarimit të mandatit te Drejtorit të sh.f. “Sami Frashëri”-Pirok z. Nebi Ademi, sot (19.07.2012) në Kabinetin e Kryetarit të komunës së Bogovinës z.Hazbi Idrizi u caktua ushtruesi i detyrës për Drejtor shkolle znj. Jetmire Osmani.

Kryetari i komunës z. Hazbi Idrizi falenderoi Drejtorin paraprak z. Nebi Ademi për punët dhe menaxhimin si Drejtor shkolle brenda një periudhe të gjatë 9 vjeçare dhe njëkohësisht i uroi suksese në punë dhe në detyrën e posazgjedhur si ushtrues detyre znj. Jetmire Osmani si Drejtor i shkolës fillore “Sami Frashëri”-Pirok.

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875994