1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Vazhdojnë investimet në sigurinë e qytetarëve

pdfShtypEmail

Mungesa e trotuareve në disa rrugë të f.Kamjan-Komuna e Bogovinës çdo herë paraqitej pengesë për banorët, sepse si pasojë e kësaj pësonin më shumë fëmijët dhe të moshuarit. Kryetari i Komunës së Bogovinës Hazbi Idrizi sqaron se punët në lokalitete të ndryshme të komunës do të vazhdojnë edhe në të ardhmen. Edhe pse si Komunë disponojmë me një buxhet të vogël dalëngadalë kemi filluar të bëjmë atë që e meritojnë banorët e Komunës tonë. Përmirësimi i infrastrukturës në Komunën tonë është prioritet, pasi që kjo ndikon drejtpërdrejtë në përmirësimin e jetës së qytetarëve. Banorët e Komunës tonë ishin të rrezikuar sepse në disa vende nuk kishin trotuare ku mund të ecnin. Tani më edhe kjo problematikë nuk do t'i mundon. Edhe më tej do interesohemi për gjitha problemet që i tangojnë banorët “ theksoi , z.Hazbi Idrizi

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875989