1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Takim pune me përfaqësues të Bankës Botërore

pdfShtypEmail

image-574c99f457a2434d5f7ee3ae826dcfd62814b8f9c47441c5b20c16ab701beeff-V_copy

Kryetari i komunës së Bogovinës realizoi takim punë me z. Bekim Imeri-Drejtor Regjional i Bankës Botëtore dhe z. David Gaskell-ekspert i hidroinxhinierisë në lidhje me gjendjen faktike të sistemeve për ujë të pijshëm në komunën e Bogovinës dhe më gjerë

Vazhdojnë investimet në sferën e arsimit!

pdfShtypEmail

10465454_682245795143884_1017025394061574605_o10446108_682245625143901_4938895417112697536_oNë vendbanimin Sellcë të komunës së Bogovinës vijojnë aktivitete për ndërtimin e objektit shkollor. 

Ky investim është i teti me rradhë në sferën e arsimit ku është bërë intervenime në objektet shkollore si dhe ndërtime të objeketeve të reja shkollore.

 

Faqe 8 nga 50

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Për Opinion


Kopertina

mken

Buxheti-2015

mk

kopertina_maj-2012

Kopertina

Raporti kopertina

Kopertna1

St-Shqip Untitled

Kush është në linjë

Kemi 30 vizitorë n'linjë
Shikimet e përmbajtjes : 875984