1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Nënshkruhet marrëveshja: Kolegji “Yahja Kemal” në Komunën e Bogovinës

pdfShtypEmail

Mrvashja kolegjit

Qytetarët e Komunës së Bogovinës nga sot do të këtë një institucion arsimor më shumë në komunën e tyre.

Lexo ma...

Rikonstruimi i shkollës "Sami Frashëri" f.Pirok

pdfShtypEmail

DSCN4347 

Në shkollën 9 – vjeçare “ Sami Frashëri” në f.Pirok vazhdojnë punimet intensivisht,me qëllim që zilja e parë e 1 shtatorit t`i gjejë të gjitha ambjentet në gjendje optimale për mbarëvajtjen e procesit mësimor. Pas ndërrimit të çatisë, lyerjes se fasades, izolimit, instalimit të ngrohjes qendrore, etj.,janë përfundim e sipër punimet për drenazhin, kullimin, që do të shërbejë për mbrojtjen e themeleve. Këto ditë do të fillojë edhe instalimi i rrufepritësit dhe montimi i pritave për borë, me qëllim që fëmijët të jenë të mbrojtur nga rreziku i rrëshqitjes së borës gjatë dimrit. 

 

Faqe 48 nga 50

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Për Opinion


Kopertina

mken

Buxheti-2015

mk

kopertina_maj-2012

Kopertina

Raporti kopertina

Kopertna1

St-Shqip Untitled

Kush është në linjë

Kemi 63 vizitorë n'linjë
Shikimet e përmbajtjes : 875683