1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Barazitë gjinore në Komunën e Bogovinës

pdfShtypEmail

DSCN2908Projekti synon të shqyrtoj nevojat e qeverisjes vendore, me fokus të veçantë në Komisionin për Mundësi të Barabarta, përfshirjen e parimit të barazisë gjinore në politikat në nivel lokal dhe për të krijuar bashkëpunim efektiv ndërmjet të gjithë aktorëve në nivel lokal.

Lexo ma...


Asfaltohet Rruga që lidh dy qendrat e f.Bogovinë

pdfShtypEmail

Rruga bogovin

Asfaltohet Rruga që lidh qendrën e f.Bogovinë me rrugën magjistrale

pdfShtypEmail

100 1001

 

Faqe 45 nga 50

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Për Opinion


Kopertina

mken

Buxheti-2015

mk

kopertina_maj-2012

Kopertina

Raporti kopertina

Kopertna1

St-Shqip Untitled

Kush është në linjë

Kemi 65 vizitorë n'linjë
Shikimet e përmbajtjes : 875683