1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Projekti i USAID-it për zgjerim të bizneseve të vogla dhe të mesme

pdfShtypEmail

fotografija_61Në vazhdën e projektit të USAID-it për përkrahjen e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, një përkrahje e tillë iu dha edhe Faton Ismailit, nga v.b. Sellarcë e Epërme, veprimtaria e të cilit është grafikë – dizajn. Përkrahja nga ana e USAID-it ishte në natyrën e mjeteve themelore, me anë të të cilave, sipas Faton Ismailit, do zgjerohet biznesi, do rritet efektiviteti dhe efikasiteti në punë, për rrjedhojë do dyfishohet edhe fitimi. Si rezultat i kësaj, parashihet edhe mundësia e punësimeve shtesë.

Si kundërshpërblim, nga ana e USAID-it u kërkua që Faton Ismaili të mbajë trajnim pesë ditor, pjesa teorike e të cilave u mbajt në hapësirat e komunës së Bogovinës në v.b. Kamjan, gjegjësisht në zyrat e Biznes Inkubatorit dhe Sallës së Këshillit, ndërsa pjesa praktike do mbahet në punëtorinë e Faton Ismailit, në v.b. Sellarcë e Epërme.


Nënshkrimi i kontratës për realizim të projektit për ndërtimin e qendrës (unazës) në v.b. Pirok

pdfShtypEmail

1390508_640758302642089_134238151_nMë datë 10.03.2014 në komunën e Bogovinës u lidh Kontrata mes operatorit ekonomik SH.A. “Pellagonija”-Gostivar  dhe komunës së Bogovinës   për realizim të projektit për ndërtimin e  qendrës (unazës) në v.b. Pirok .

Vlera e këtij projekti arrin 5.012.640,00 den, mjetet për realizim të këtij projekti janë të siguruara nga buxheti i komunës.

Punët për realizim të këtij projekti do të fillojnë në fund të muajit mars 2014.

Nënshkrimi i Kontratës për realizim të projektit për rekonstruim të rrugës komunale Pirok-Rakovec

pdfShtypEmail

DSC0481233Me datë 07.03.2014 u bë nënshkrimi i Kontratës mes operatorit ekonomik SH.A. Pellagonija-Gostivar dhe komunës së Bogovinës për realizim të projektit për rekonstruim të rrugës komunale Pirok-Rakovec.

 Vlera e këtij projekti arrrin shumën 18.054.000,00 den, të cilat janë të siguruara nga Agjencioni për Financim dhe Përkrahje të  Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe komuna e Bogovinës.

Punët për realizim të këtij projekti do të fillojnë në muajin prill 2014.

 

Faqe 10 nga 50

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Për Opinion


Kopertina

mken

Buxheti-2015

mk

kopertina_maj-2012

Kopertina

Raporti kopertina

Kopertna1

St-Shqip Untitled

Kush është në linjë

Kemi 67 vizitorë n'linjë
Shikimet e përmbajtjes : 806947