1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Punëtori për strategjinë për ndryshimet klimatike

pdfShtypEmail

Punëtori e organizuar në kuadër të projektit për ndryshimet klimatike, ku u përcaktuan qëllimet zhvillimore për lëminë e infratsrukturës, resurseve ujore dhe biodiverzitetit.10351682_780000428703339_8706777206444312816_n


Takim me përfaqësues të Bankës Botërore

pdfShtypEmail

Takim me përfaqësues të Bankës Botërore dhe Ministrisë së Financave në lidhje me përmirësimin e infrastrukturës lokale dhe projekteve për efikasitet energjetik në komunën e Bogovinës për vitin 2015. 10847949_780008062035909_4684397392457735137_n

Pranimi teknik i rrugës Zherovjan-Radiovcë

pdfShtypEmail

10858626_778748975495151_1061637437462350514_n
 

Faqe 7 nga 50

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Për Opinion


Kopertina

mken

Buxheti-2015

mk

kopertina_maj-2012

Kopertina

Raporti kopertina

Kopertna1

St-Shqip Untitled

Kush është në linjë

Kemi 64 vizitorë n'linjë
Shikimet e përmbajtjes : 875680