1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Arsim


Filloi viti i ri shkollor 2012-2013

pdfShtypEmail

DSCN7059

Sot me datë 03.09.2012 filloi viti i ri shkollor 2012-2013 në të gjitha shkollat qendrore dhe ata periferike të komunës së Bogovinës pa asnjë problem të caktuar, ndërsa në sh.f ”Liria” v.b. Zherovjan akoma vazhdojnë punët për renovimin e objektit shkollor,  të cilat punë nuk pengojnë zhvillimin e procesit mësimor dhe janë paraparë që të kryhen për një periudhë të shkurtër kohore.

Udhëheqësia e komunës së Bogovinës Ju uron të gjithë Drejtorëve, arsimtarëve dhe nxënësve vitin e ri shkollor 2012-2013, duke Ju dëshiruar punë të mbarë dhe suksese në procesin e mësimit.


Vazhdojnë aktivitetet në infrastrukturën shkollore në komunën e Bogovinës

pdfShtypEmail

DSC00146Filluan punët rreth rikonstruimit, instalimit të nxemjes qendrore, instalimit të rrymës elektrike dhe suvatimit të brendshëm të godinës shkollore “Liria”- Zherovjan- komuna e Bogovinës

Lexo ....

Emërohet ushtrues detyre për Drejtor në sh.f . “Sami Frashëri”-Pirok

pdfShtypEmail

DSCN6753Pas mbarimit të mandatit te Drejtorit të sh.f. “Sami Frashëri”-Pirok z. Nebi Ademi, sot (19.07.2012) në Kabinetin e Kryetarit të komunës së Bogovinës z.Hazbi Idrizi u caktua ushtruesi i detyrës për Drejtor shkolle znj. Jetmire Osmani

Lexo më ...

 

Shkolla fillore-periferike "Dervish Cara"-Kallnik pajiset me inventar

pdfShtypEmail

DSC00025

Më 21.06.2012 Shkolla fillore-periferike "Dervish Cara"-Kallnik është pajisur me inventar për 4 klasa (banka, tavolina për arsimatrë, karrike etj).

Lexo më ....

 

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875668