1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Urbanizëm


Përfundoi ndërtimi i rrugës lokale në vendbanimin Pirok, rrugë e cila fillon nga rruga regjionale R-402 (Tetovë-Pirok) në drejtim të motelit Las Vegas

pdfShtypEmail

E enjte, 23 Gusht 2012

DSCN6630DSCN6648

Përfundoi ndërtimi i rrugës lokale në vendbanimin Pirok, rrugë e cila fillon nga rruga regjionale R-402 (Tetovë-Pirok) në drejtim të motelit Las Vegas. Objekti në fjalë ështe ndërtuar nga montimi i pllakave të begatonit me trashësi 8cm, të prodhuara në bazë të standardeve dhe normativave ligjore, me sipërfaqe prej 2000m2. Ky objekt ka kushtuar 1.026.600.00 denarë bashkë me TVSH-në, në të cilën vlerë kanë participuar edhe qytetarët e vendbanimit Pirok me 420.000.00 denarë.

Lexo më.....


Prezantimi i projektit kryesor të lumit të Bogovinës

pdfShtypEmail

DSCN6540Si vijim i projektit “Forume Buxhetore”  qytetarët e Komunës së Bogovinës nga projektet e shumta të propozuara nga vetë ata, zgjodhën projektin për rregullimin e shtretërve të lumenjve në fshatin Bogovinë dhe fshatin Pirok.

Lexo ma ....

UDHËZIM

pdfShtypEmail

UDHËZIM

Për marrjen e lejes për ndërtim të objekteve të cilët në kuadër të IPARD programës ndërtohen në tokë  ndërtimore për të cilën është sjellë dokumentacioni planor-urbanistik

Lexo më ....

 

Aktvendime

pdfShtypEmail

E martë, 20 Mars 2012

Nr. 11-543/2  20.03.2012                                                Nr. 11-544/2 20.03.2012

Pallcisht

Shkarko...

Vazhdojnë investimet në sigurinë e qytetarëve

pdfShtypEmail

100 0977Banorët e Komunës tonë ishin të rrezikuar sepse në disa vende nuk kishin trotuare ku mundë të ecnin .Tani më edhe kjo problematik nuk do ti mundon. Edhe më tej do interesohemi për gjitha problemet që i tangojnë banorët “ theksoi , z.Hazbi Idrizi.Komuna e Bogovinës vazhdon me aktivitetet e saj duke i realizuar nevojat e qytetarëve të kësaj komune. Përmirësimi i infrastrukturës në Komunën ton është prioritet, pasi që kjo ndikon drejtpërdrejt në përmirësimin e jetës së qytetarëve.

Lexo ma ...

 

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875668