1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Punëtori për strategjinë për ndryshimet klimatike

pdfShtypEmail

Punëtori e organizuar në kuadër të projektit për ndryshimet klimatike, ku u përcaktuan qëllimet zhvillimore për lëminë e infratsrukturës, resurseve ujore dhe biodiverzitetit.10351682_780000428703339_8706777206444312816_n

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875661