1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Takim me përfaqësues të Bankës Botërore

pdfShtypEmail

Takim me përfaqësues të Bankës Botërore dhe Ministrisë së Financave në lidhje me përmirësimin e infrastrukturës lokale dhe projekteve për efikasitet energjetik në komunën e Bogovinës për vitin 2015. 10847949_780008062035909_4684397392457735137_n

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875658