1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Takim pune me përfaqësues të Bankës Botërore

pdfShtypEmail

image-574c99f457a2434d5f7ee3ae826dcfd62814b8f9c47441c5b20c16ab701beeff-V_copy

Kryetari i komunës së Bogovinës realizoi takim punë me z. Bekim Imeri-Drejtor Regjional i Bankës Botëtore dhe z. David Gaskell-ekspert i hidroinxhinierisë në lidhje me gjendjen faktike të sistemeve për ujë të pijshëm në komunën e Bogovinës dhe më gjerë

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875980