1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Vazhdojnë investimet në sferën e arsimit!

pdfShtypEmail

10465454_682245795143884_1017025394061574605_o10446108_682245625143901_4938895417112697536_oNë vendbanimin Sellcë të komunës së Bogovinës vijojnë aktivitete për ndërtimin e objektit shkollor. 

Ky investim është i teti me rradhë në sferën e arsimit ku është bërë intervenime në objektet shkollore si dhe ndërtime të objeketeve të reja shkollore.

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875982