1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Hapja e çerdhes në komunën e Bogovinës

pdfShtypEmail

ylli221Në Bogovinë u bë hapja e çerdhes për fëmijë  me vendim të Ministrisë për Punë dhe Politikë Sociale, e cila ka kapacitet për 25 nxënës prej moshës 3-6 vjeçare.

 Në hapjen e çerdhes morrën pjesë udhëheqësia e çerdhes, përfaqësues nga komuna e Bogovinës dhe përfaqësues nga komuna e Tetovës.

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875689