1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Nënshkrimi i kontratës për realizim të projektit për ndërtimin e qendrës (unazës) në v.b. Pirok

pdfShtypEmail

1390508_640758302642089_134238151_nMë datë 10.03.2014 në komunën e Bogovinës u lidh Kontrata mes operatorit ekonomik SH.A. “Pellagonija”-Gostivar  dhe komunës së Bogovinës   për realizim të projektit për ndërtimin e  qendrës (unazës) në v.b. Pirok .

Vlera e këtij projekti arrin 5.012.640,00 den, mjetet për realizim të këtij projekti janë të siguruara nga buxheti i komunës.

Punët për realizim të këtij projekti do të fillojnë në fund të muajit mars 2014.

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875664