1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Nënshkrimi i Kontratës për realizim të projektit për rekonstruim të rrugës komunale Pirok-Rakovec

pdfShtypEmail

DSC0481233Me datë 07.03.2014 u bë nënshkrimi i Kontratës mes operatorit ekonomik SH.A. Pellagonija-Gostivar dhe komunës së Bogovinës për realizim të projektit për rekonstruim të rrugës komunale Pirok-Rakovec.

 Vlera e këtij projekti arrrin shumën 18.054.000,00 den, të cilat janë të siguruara nga Agjencioni për Financim dhe Përkrahje të  Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe komuna e Bogovinës.

Punët për realizim të këtij projekti do të fillojnë në muajin prill 2014.

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875662