1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Filloi viti i ri shkollor 2012-2013

pdfShtypEmail

DSCN7059

Sot me datë 03.09.2012 filloi viti i ri shkollor 2012-2013 në të gjitha shkollat qendrore dhe ata periferike të komunës së Bogovinës pa asnjë problem të caktuar, ndërsa në sh.f ”Liria” v.b. Zherovjan akoma vazhdojnë punët për renovimin e objektit shkollor,  të cilat punë nuk pengojnë zhvillimin e procesit mësimor dhe janë paraparë që të kryhen për një periudhë të shkurtër kohore.

Udhëheqësia e komunës së Bogovinës Ju uron të gjithë Drejtorëve, arsimtarëve dhe nxënësve vitin e ri shkollor 2012-2013, duke Ju dëshiruar punë të mbarë dhe suksese në procesin e mësimit.

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 876013