1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Përfundoi ndërtimi i rrugës lokale në vendbanimin Pirok, rrugë e cila fillon nga rruga regjionale R-402 (Tetovë-Pirok) në drejtim të motelit Las Vegas

pdfShtypEmail

DSCN6620DSCN6619DSCN6628DSCN6646

Përfundoi ndërtimi i rrugës lokale në vendbanimin Pirok, rrugë e cila fillon nga rruga regjionale R-402 (Tetovë-Pirok) në drejtim të motelit Las Vegas. Objekti në fjalë ështe ndërtuar nga montimi i pllakave të begatonit me trashësi 8cm, të prodhuara në bazë të standardeve dhe normativave ligjore, me sipërfaqe prej 2000m2. Ky objekt ka kushtuar 1.026.600.00 denarë bashkë me TVSH-në, në të cilën vlerë kanë participuar edhe qytetarët e vendbanimit Pirok me 420.000.00 denarë.

Objekti është ndërtuar nga AQUA-ENGINEERING-Tetovë, kontrolluar nga Pushteti Lokal-Bogovinë.

Me realizimin e këtij investimi u zgjodh edhe një problem në sferën e infrastrukturës rrugore në komunën e Bogovinës gjegjësisht në vendbanimin Pirok.

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875995