1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Prezantimi i projektit kryesor të lumit të Bogovinës

pdfShtypEmail

DSCN6541

Si vijim i projektit “Forume Buxhetore”  qytetarët e Komunës së Bogovinës nga projektet e shumta të propozuara nga vetë ata, zgjodhën projektin për rregullimin e shtretërve të lumenjve në fshatin Bogovinë dhe fshatin Pirok.Sot (11.07.2012) në sallën e Këshillit të Komunës së Bogovinës para qytetarëve të Bogovinës Kryetari i Komunës z. Hazbi Idrizi së bashku me ekspert të kësaj lëmie bënë  prezantimin e projektit kryesor për rregullimin e shtratit  të lumit të Bogovinës.Në mes tjerash Kryetari i Komunës e falenderoi Ambasadën Zvicerane(SDC) që për së treti herë mbështet financiarisht Komunën e Bogovinës në projekte,  poashtu përshëndeti edhe  gatishmërinë e qytetarëve të  Komunës së Bogovinës për bashkëfinancimin e këtij projekti për rregullimin e shtretërve të lumenjve.Financues të këtij projekti janë: Komuna e Bogovinës, Ambasada Zvicerane(SDC) dhe qytetarët e Komunës së Bogovinës.

 

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875997