1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Shkolla fillore-periferike "Dervish Cara"-Kallnik pajiset me inventar

pdfShtypEmail


DSC00024

Më 21.06.2012 Shkolla fillore-periferike "Dervish Cara"-Kallnik është pajisur me inventar për 4 klasa (banka, tavolina për arsimatrë, karrike etj).DSC00026

Këto pajisje janë siguruar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës në bazë të kërkesës së parashtruar nga shkolla "Dervish Cara" më 31.01.2012 vit.

Kërkesa për pajisje është bërë me qëllim të efikasitetit më të madh në mbarëvajtjen e procesit mësimor.

 

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Shikimet e përmbajtjes : 875993