1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Nënshkrimi i Kontratës për realizim të projektit për rekonstruim të rrugës komunale Pirok-Rakovec

pdfShtypEmail

DSC0481233Me datë 07.03.2014 u bë nënshkrimi i Kontratës mes operatorit ekonomik SH.A. Pellagonija-Gostivar dhe komunës së Bogovinës për realizim të projektit për rekonstruim të rrugës komunale Pirok-Rakovec.

 Vlera e këtij projekti arrrin shumën 18.054.000,00 den, të cilat janë të siguruara nga Agjencioni për Financim dhe Përkrahje të  Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe komuna e Bogovinës.

Punët për realizim të këtij projekti do të fillojnë në muajin prill 2014.


Gëzuar festën e 7 Marsit

pdfShtypEmail

1904069_705320559519196_1956448307_nGëzuar festën e 7 Marsit

Të nderuar e të respektuar, mesuesit tanë, kudo që jetoni e punoni, gëzuar 7 Marsin ditën tuaj. Në këtë ditë ne ju nderojmë juve për punën dhe kontributin tuaj të madh që keni dhënë, jepni dhe  do të jepni për mësimin e gjuhës sonë të pastër shqipe, të asaj gjuhe që n’a e lanë amanet të parët tanë dhe detyra jonë është t’a përcjellim ashtu të pastër tek brezat e ardhshëm.

Gëzuar festën e 7 Marsit, ju urojmë shëndet e jetë të gjatë në të mirë të kombit. 

Me respekt,

Komuna e Bogovinës

         Kryetar

      Hazbi Idrizi

Revista "Tregu Shqiptar"

pdfShtypEmail

Tregu
 

Faqe 11 nga 50

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Për Opinion


Kopertina

mken

Buxheti-2015

mk

kopertina_maj-2012

Kopertina

Raporti kopertina

Kopertna1

St-Shqip Untitled

Kush është në linjë

Kemi 36 vizitorë n'linjë
Shikimet e përmbajtjes : 875663