1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Nënshkrimi i Memorandumit për Bashkëpunim me USAID-in

pdfShtypEmail

10301588_756311347753450_6942334978028486215_n

Nënshkrimi i Memorandumit për Bashkëpunim me USAID-in

Në objektin e komunës së Bogovinës në Kamjan është bërë nënshkrimi i Memorandumit për bashkëpunim me USAID-in, gjegjësisht, fondin e USAID-it për zgjerimin e bizneseve të vogla dhe të pëkrahjen e grave dhe të rinjëve në zhvillimin e bizneseve të tyre mesme për.

Read Article


Faza e parë e projektit për ndryshime klimatike

pdfShtypEmail

10293556_683255718377811_3845808082406705665_o

Në komunën e Bogovinës u realizua takimi i parë publik për përpilimin e strategjisë komunale për ndryshimet klimatike.

Në partneritet me Shoqatën për Zhvillim Lokal Rural komuna e Bogovinës fitoi mundësinë për të qenë ndër komunat e para në Maqedoni të cilat do të përgatitin strategji lokale për ndryshime klimatike. Aktivitetet për përgatitje të një strategjie të këtillë janë të mbështetura nga projekti i USAID-it për strategji komunale për ndryshime klimatike dhe i cili projekt implementohet nga ana e Milieukontaktit-Maqedoni.

Në këtë takim përveç prezantimit të rezultateve të anketave të plotësuara nga qytetarët për pesë burimet më të rëndësishme në komunën e Bogovinës poashtu u formuan edhe grupet punuese për ndjekjen e procesit të realizimit të projektit dhe të cilët njëkohësisht do të kenë të drejtë që të japin propozime për ate se cilat janë projekte më  me prioritet për ata si qytetarë.

Hapja e çerdhes në komunën e Bogovinës

pdfShtypEmail

ylli221Në Bogovinë u bë hapja e çerdhes për fëmijë  me vendim të Ministrisë për Punë dhe Politikë Sociale, e cila ka kapacitet për 25 nxënës prej moshës 3-6 vjeçare.

 Në hapjen e çerdhes morrën pjesë udhëheqësia e çerdhes, përfaqësues nga komuna e Bogovinës dhe përfaqësues nga komuna e Tetovës.

 

Faqe 9 nga 50

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Për Opinion


Kopertina

mken

Buxheti-2015

mk

kopertina_maj-2012

Kopertina

Raporti kopertina

Kopertna1

St-Shqip Untitled

Kush është në linjë

Kemi 28 vizitorë n'linjë
Shikimet e përmbajtjes : 875984