1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Punëtori për strategjinë për ndryshimet klimatike

PDFПечатиЕ-пошта

There are no translations available.

Punëtori e organizuar në kuadër të projektit për ndryshimet klimatike, ku u përcaktuan qëllimet zhvillimore për lëminë e infratsrukturës, resurseve ujore dhe biodiverzitetit.10351682_780000428703339_8706777206444312816_n


Средба со представници од Светска Банка

PDFПечатиЕ-пошта

Средба со представници од Светска Банка и Министерство за Финасии во врска со подобрувањето на локалната инфраструктура и проектите за енергетска ефикасност во општина Боговиње за 2015 година. 10847949_780008062035909_4684397392457735137_n

 

Страница 10 од 75

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Për Opinion


Kopertina

mken

Buxheti-2015

mk

kopertina_maj-2012

Kopertina

Raporti kopertina

Kopertna1

St-Shqip Untitled

Kush është në linjë

Има 74 гости присутни
Гледања на содржината : 876013