1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Rinovohet Rruga në f.Pirok-Rakovec

pdfShtypEmail

Rruga pirok_rakovec

Një investim i vlefshëm,që kap shifrën 30 mijë euro. Është bërë në rindërtimin e rrugës që lidh Pirokun me fshatin Rakovec,punë kjo që do t'a përmirësojë dukshëm komunikacionin midis këtyre dy fshatrave dhe më gjërë dhe do t'a lehtësojë lëvizjen e automjeteve gjatë muajve të dimrit.

Lexo ma...


VETËM ME SPORT FËMIJË TË SHËNDETSHËM

pdfShtypEmail

Kryetari sportJanë të shumta aktivitetet sportive që zhvillohen në stadiumin e fshatit Bogovinë, por, pikërisht në datën 24 maj ky ambient zhurmonte ndryshe. Ishin zërat e mbi 200 fëmijëve nga të gjitha shkollat e Komunës së Bogovinës, që si lulebora kishin mbushur fushën e blertë të stadiumit bogovinas. Për të ndjekur aktivitetin e këtyre fëmijëve, krahas instruktorëve dhe trajnerëve të tyre, kishin ardhur edhe prindër, mësues, 

Lexo ma ...

Rruga në f.Urviç

pdfShtypEmail

Rruga Urviç

 

Faqe 46 nga 50

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Për Opinion


Kopertina

mken

Buxheti-2015

mk

kopertina_maj-2012

Kopertina

Raporti kopertina

Kopertna1

St-Shqip Untitled

Kush është në linjë

Kemi 65 vizitorë n'linjë
Shikimet e përmbajtjes : 875683