1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Gurthemeli i kolexhit"Yahya Kemal"në f.Kamjan

pdfShtypEmail

DSCN0465Në fshatin Kamjan komuna e Bogovinës u vu gurthemeli i objektit të ri të Kolegjit "YAHYA  KEMAL".Në suaza të kësaj shkolle private përves ndertimit të objektit shkollor kan filluar edhe ndërtimet e fushës sportive gjëgjësisht stadiumit për qytetarët e komunës së Bogovinës dhe nxënosit e kolexhit.

Lexo ma...

Rikonstruimi i shkollës "Dervish Cara" në f.Pallçisht

pdfShtypEmail

DSCN4331Janë të shumta investimet që janë bërë, por ia vlen të permendet këtu investimi i fundit, në kuadër të projektit europian “ Efikasiteti energjitik”, 

Lexo ma...

 

Faqe 43 nga 50

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Për Opinion


Kopertina

mken

Buxheti-2015

mk

kopertina_maj-2012

Kopertina

Raporti kopertina

Kopertna1

St-Shqip Untitled

Kush është në linjë

Kemi 113 vizitorë n'linjë
Shikimet e përmbajtjes : 806954