1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Unioni Europian më afër qytetarëve të Komunës së Bogovinës

pdfShtypEmail

punim_unionSot në Komunën e Bogovinës u zhvillua aktiviteti "Unioni Europian më afër" në të cilin morrën pjesë përfaqësues të Unionit Europian: Ambasadori i Unionit Europian z. Aivo Orav, zv. Kryeministri për çështje europiane znj. Teuta Arifi dhe përfaqësues të tjerë të Unionit Europian në Republikën e Maqedonisë.

Lexo më ....


Filloi rindërtimi i rrugës në fshatin Pirok

pdfShtypEmail

Rruga-pirok     rruga-pirok2                         Filloi rindërtimi i rrugës në f.Pirok, e cila është  një ndër rrugët më të frekuentuara në këtë fshat. E njejta do të rindërtohet dhe asfaltohet  nga çezma deri te kufizimi me autostradën Tetovë-Gostivar.

Planet Urbanistike

pdfShtypEmail

1. Pallçisht i Poshtëm                 2. Yahya Kemal                      3. Zherovjan

Palcisht Yahaya_kemal Zherovjan

 

Faqe 41 nga 50

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Live Qendra

Live Stream

Për Opinion


Kopertina

mken

Buxheti-2015

mk

kopertina_maj-2012

Kopertina

Raporti kopertina

Kopertna1

St-Shqip Untitled

Kush është në linjë

Kemi 64 vizitorë n'linjë
Shikimet e përmbajtjes : 875683