Sot Kryetari i Komunës z.Albon Xhemaili pati rastin të takoje Drejtorin e EVN-së , ku me te cilin edhe levizën nëpër Fshatrat e Komunës së Bogovinës ,ku qytetarët patën mundësi te shpalosin kërkesat e tyre ,ankesat , gjithashtu u bisedua dhe në cilat vende duhet te vendosen Trafostacionet e reja , kyçjet e reja në rrjetin e EVN-së.
Gjithashtu Kryetari i Komunës së Bogovinës në koordinim me Drejtorin e EVN-së bënë mareveshje të vënies në funksion të ndriçimit publik.