1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Hapja e çerdhes në komunën e Bogovinës

PDFPrintE-mail

There are no translations available.

ylli221Në Bogovinë u bë hapja e çerdhes për fëmijë  me vendim të Ministrisë për Punë dhe Politikë Sociale, e cila ka kapacitet për 25 nxënës prej moshës 3-6 vjeçare.

 Në hapjen e çerdhes morrën pjesë udhëheqësia e çerdhes, përfaqësues nga komuna e Bogovinës dhe përfaqësues nga komuna e Tetovës.


Visit of Kosovo Institute for Local Governance

PDFPrintE-mail

90383e5b0179c15f27bed70206fa440e0ce806100ef2942b63b9c7f905b665ee

The Mayor of the municipality of Bogovinje Mr. Hazbi Idrizi and municipal staff hosted delegation from Kosovo, Kosovo Institute for Local Government, representatives of six municipalities Prizren, Gjilan, Kline , Shterpc , Podujevo and Gracanica .

 Kosovo Institute for Local Government provides a substantial program in the field of local governance which is known as the Local Government Academy the first of its kind in the Republic of Kosovo. Local Government Academy is designed to serve as a platform and way of informal education for municipal local government leader .

In this program addressed topics that relate to the relationship between central and local level . Above all, the program addresses issues and policies that stimulate the development of local government and decentralization in the country .

Within this program are 40 members : vice presidents and mayors of municipalities , presidents of municipal assemblies, while other participants are on the level of directors and heads of parliamentary groups .

The purpose of this visit of this Institute was meeting with the mayor, notice the work and services offered in the municipality , as well as the successes and challenges in the working process .

 

Page 1 of 62

Aktvendim

Aktvendim për vlerësim strategjik të mjedisit jetësor për P.U  f.Zherovjan Blok.7 P.N.7.1.kk

001Shkarko

Për Opinion

kopertina_maj-2012

Kopertina

Raporti kopertina

Kopertna1

St-Shqip 

Kush është në linjë

We have 14 guests online
Content View Hits : 219277